Få både verdensberømt ost og andre Tingvollopplevelser med hjem

På Tingvoll kan du oppleve mer enn Økoparken. Her produserer vi verdens beste ost, vi har idylliske kafeer, en av Norges mest spesielle kirker – og en natur som tar pusten fra deg. 

Tingvoll ligger idyllisk ved Tingvollfjorden, med både irrgrønne beiter og majestetiske tinder. Her får du både kultur og natur.

Vi kan lage en Tingvollpakke til din gruppe!

Vi i Økoparken syr gjerne sammen en egen Tingvollpakke til din gruppe – kontakt oss på post@okoparken.no for tilbud.

Her  er et knippe fiks ferdige Tingvollopplevelser.

Tingvollost

Tingvollost er mest kjent for Kraftkar som ble kåret til verdens beste ost noensinne i 2016. I tillegg lager Tingvollost tre andre oster, som alle har fått VM-medaljer. På gården har de egen gårdsbutikk med et rikt utvalg av lokal mat og håndverk. Godt tilrettelagt for barnefamilier med smådyr og leker.

Den Glade Ku

Den Glade Ku er en idyllisk gårdskafé på Vågbø i Tingvoll med fantastisk utsikt over fjorden og Trollheimen. I kaféen kan du spise en deilig hjemmelaget lunsj laget av lokale råvarer. Her finner du også en gårdsbutikk med mange lokale kvalitetsprodukter, noen av dem er egenproduserte.

 

KRIVI

KRIVI er Norges eneste linveveri. I tillegg til å være Norges største leverandør av bunadstekstiler, gjør Krivi spesialproduksjoner for et knippe svært spennende norske motedesignere, så velsom arkitekter og flere offentlige
og private institusjoner.

Tingvoll kirke

Tingvoll kirke (ca 1180) er en av landets mest spennende og gåtefulle middelalderkirker. Den er bygget i stein og kalles ofte Nordmørsdomen. Kirka er reist på et gammelt tingsted. Inniveggene er det ganger og i korveggen
bak alteret er runeinskripsjoner hugget inn.

Tingvoll museum

Tingvoll museum er en flott autentisk gard som ligger fritt i Lia ovenfor Tingvoll. Her kan du være med i kulturhistoriske aktiviteter og leve deg inn i hverdagen på 1800-tallet. Grupper kan få omvisning om tema eller aktiviteter dere ønsker. Se tilbud på vår nettside.

Be om tilbud!

Hvis du har med deg en hel gruppe, har vi laget noen utgangspriser til dere:

  • Besøk Økoparken og få med én annen opplevlese – med lunsj i Økoparken eller hos Den Glade Ku: Fra kr 490,- per person.
  • Besøk Økoparken og få med én annen opplevelse uten lunsj:                                                              290,- per person.

 

Eventuell omvisning hos Tingvollost eller KRIVI kommer i tillegg. 

Vi i Økoparken formidler gjerne de andre opplevelsene i Tingvoll – og kan gi tilbud på spennende fagforedrag fra forskere og rådgivere.

post@okoparken.no Tlf 90914119 / 905 24 857

KRIVI er Norges eneste linveveriKRIVI: Har spennende prosjekter med motedesignere.
I Tingvoll museum kan barna være med på aktiviteter fra livet for over hundre år sidenTingvoll museum: Flatbrødbaking er en av aktivitetene på museet.
Tingvoll kirkeTingvoll kirke: En av landets mest gåtefulle middelalderkirker.
Den glade Ku sereverer deilig lunsj på TingvollDen Glade Ku: Deilige kaker og hjemmelaget lunsj med lokale råvarer på Den Glade Ku.