Få både verdensberømt ost og andre Tingvollopplevelser med hjem

 

På Tingvoll kan du oppleve mer enn Økoparken. Her har vi nasjonale kulturskatter og produsenter av internasjonalt kaliber – og en natur som tar pusten av deg. 

 

Vi kan lage en Tingvollpakke til din gruppe!

Vi i Økoparken syr gjerne sammen en egen Tingvollpakke til din gruppe – kontakt oss for tilbud.

 

Her  er et knippe Tingvollopplevelser:

 

Tingvollost

Tingvollost er mest kjent for osten Kraftkar som ble kåret til verdens beste i 2016. I tillegg lager Tingvollost tre andre oster, som alle har fått VM-medaljer. På gården har de egen gårdsbutikk med et rikt utvalg av lokal mat og håndverk. Godt tilrettelagt for barnefamilier med smådyr og leker. Tilbyr både servering og orientering.

KRIVI

KRIVI er Norges eneste linveveri. I tillegg til å være Norges største leverandør av bunadstekstiler, gjør Krivi spesialproduksjoner for et knippe svært spennende norske motedesignere, så velsom arkitekter og flere offentlige
og private institusjoner. Tilbyr omvisning.

Tingvoll kirke

Tingvoll kirke (ca 1180) er en av landets mest spennende og gåtefulle middelalderkirker. Den er bygget i stein og kalles ofte Nordmørsdomen. Kirka er reist på et gammelt tingsted. Inniveggene er det ganger og i korveggen
bak alteret er runeinskripsjoner hugget inn. Tilbyr omvisning.

Tingvoll museum

Tingvoll museum er en flott autentisk gard som ligger fritt i Lia ovenfor Tingvoll. Her kan du være med i kulturhistoriske aktiviteter og leve deg inn i hverdagen på 1800-tallet. Tilbyr omvisning om tema eller aktiviteter dere ønsker.

 

Vi i Økoparken formidler gjerne de andre opplevelsene i Tingvoll – og kan gi tilbud på spennende foredrag fra forskere og rådgivere som jobber på Økoparken til daglig.

Ta kontakt for tilbud her.

KRIVI er Norges eneste linveveriKRIVI: Har spennende prosjekter med motedesignere.
I Tingvoll museum kan barna være med på aktiviteter fra livet for over hundre år sidenTingvoll museum: Flatbrødbaking er en av aktivitetene på museet.
Tingvoll kirkeTingvoll kirke: En av landets mest gåtefulle middelalderkirker.